Stichting DownTown Ophelia is zeer blij met de JIJ & IK Cadeauwinkel in de Ophelialaan. Van het begin af aan steunen ze deze mooie dagbestedingsplek van Ons Tweede Thuis met sponsoring en DownTown-toppers mogen hier op de zaterdag hun talenten laten zien. Dat de winkel inmiddels is uitgegroeid tot een mooie samenwerking met vele winkeliers in de winkelstraat is alleen maar toe te juichen. Zij kunnen bijna niet meer zonder de talenten die regelmatig werk van ze uit handen nemen en die bij ze in de zaak meedraaien. Werkzaamheden voor onder andere Hulleman Brood & Banket, Etos, Teddy’s, Zeeman, Jumbo, Abitulon en Restaurant Oh! zijn inmiddels bijna dagelijkse kost voor de medewerkers.

Maar uiteraard is er ook nog de cadeauwinkel met mooie eigengemaakte producten. Van cadeauartikelen, servies en kaarten tot aan kaarsen, producten voor in de keuken en nog heel veel meer. En tegenwoordig kun je er ook genieten van een lekker bakje koffie of thee met appeltaart of een brownie. De medewerkers doen hun best om de klanten te verwennen.

Meerlandenfonds
Iedereen vindt het leuk om achter de kassa te staan en af te rekenen. Dit was echter niet voor iedere medewerker weggelegd, omdat het systeem voor sommigen te ingewikkeld was. De wens was dan ook een nieuw en eenvoudiger kassasysteem dat met een iPad werkt. Stichting DownTown Ophelia heeft een verzoek ingediend bij het Meerlandenfonds en maar liefst € 503,- ontvangen dat geschonken is aan de JIJ & IK winkel. Het nieuwe kassasysteem kon worden aangeschaft en ingericht. De medewerkers zijn er blij mee en staan nu met nog meer plezier achter de kassa.

De JIJ & IK-medewerkers zijn harde werkers en worden blij van veel klussen. Ze hebben nog wat ruimte, dus als er ondernemers zijn die licht arbeidsmatig werk voor ze hebben, neem dan contact op met ze. Via mail: jijenikwinkel@onstweedethuis.nl of loop even langs in de Ophelialaan 104 in Aalsmeer.