DownTown Ophelia

Voor mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking die het leuk vinden om te werken of te helpen tijdens het grote evenement met een boodschap. Leeftijd speelt eigenlijk geen rol, maar je moet wel een beetje zelfstandig (uiteraard met hulp) een taak kunnen uitvoeren. Als dit nog te moeilijk voor je is of als je nog iets te jong bent, dan ben je uiteraard ook welkom om te komen genieten van alle activiteiten, de muziek, de braderie en meer.

Wat wil jij doen?

Maar heb je altijd al een keertje vakken willen vullen of achter de kassa willen zitten bij de supermarkt? Bij de bakker, de drogist, de slijter, de slager of de visboer klanten willen helpen? Bij de kapper mensen mooier willen maken?  Mooie boeketten willen maken bij de bloemist? In de keuken willen helpen van een restaurant, in de bediening of achter de bar staan? Of heb je iets met mode en wil je in een kledingzaak of schoenenzaak de handen uit de mouwen steken? Of lekkere dingen klaarmaken bij de snackbar? Vind je het leuk om flyers uit te delen aan de mensen op straat of te helpen bij de kinderspelen? Of wil je eens kijken hoe je een live radioprogramma maakt? Of lijkt het je leuk om achter een kraampje op de braderie te helpen? 

Dat kan allemaal en nog veel meer tijdens DownTown Ophelia. Bij alle winkels, kappers, de horeca, bij de braderiekraampjes en op straat werken en helpen die dag mensen met een verstandelijke beperking. Jij staat die dag in het middelpunt en jij kan laten zien wat je allemaal in huis hebt. En dat is veel meer dan je denkt!

Kom ook!
Schrijf je snel in. Al werk je maar een uurtje of de hele dag. Alles kan en overal word je geholpen.
Om 10.00 uur is de spectaculaire opening en vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur kan er overal gewerkt worden bij alle winkels, de kappers, de horeca en achter de braderiekraampjes.