DownTown Ophelia

Zonder sponsors lukt het niet om een evenement als DownTown Ophelia te organiseren.

 

DownTown Ophelia kan niet zonder sponsors. Het streven is om zoveel mogelijk diensten te verwerven die geen geld kosten en de organisatie is daarom zeer blij dat veel bedrijven de stichting helpen met bijv. de oprichting, het drukwerk, optredens en meer.

Maar er is ook geld nodig om een dergelijk groot evenement te organiseren, want niet alles kan gratis ingekocht worden. En met het evenement wordt altijd een ander goed doel gesteund. In 2017 kon de Stichting Downsyndroom het bijzondere bedrag van € 2.103,17 in ontvangst nemen. In 2018 zijn we een samenwerking aangegaan met Ons Tweede Thuis voor de JIJ & IK cadeauwinkel in de Ophelialaan, waar mensen met een verstandelijke beperking dagelijks werken. Naast het betalen van de eerste maanden huur (€ 4500,-) helpen we mee met de communicatie en meer. 

Sponsormogelijkheden
Er zijn verschillende sponsorpakketten variërend van € 100,- tot € 750,-. Bij ieder pakket krijgt u naamsvermelding op de dag zelf, in het huis-aan-huis magazine en op de website. Sponsort u een hoger bedrag dan krijgt u extra promotie via verschillende andere kanalen, zoals Facebook. Interesse? Neem contact op met Betty van der Vaart op nummer 06-53534547 of Corrie Loos (06-13894727).

Kleine en grote loterij
Drie keer per dag is er een loterij waarvoor lootjes voor € 1,- verkocht worden. Om 17.00 uur is er de superloterij waarbij er prachtige prijzen gewonnen kunnen worden, zoals een schoonheidsbehandeling en een televisie. Loten hiervoor kosten € 2,- per stuk. 
Heeft u een mooie bijdrage voor de kleine of grote loterij? Laat het ons weten. Bel hiervoor met Corrie Loos (06-13894727)

DownTown Ophelia Magazine
Een uniek en mooi huis-aan-huis magazine waarin aandacht gevraagd wordt voor DownTown Ophelia en dat mensen met een verstandelijke beperking meer kunnen dan dat er over het algemeen van hen wordt verwacht. In het magazine onder andere interviews met de organisatie, winkeliers, sponsors en Stichting Ons Tweede Thuis, maar ook komen de mensen met een verstandelijke beperking aan het woord en hun ouders en/of begeleiding.

Oplage 20.000
verspreidingsgebied: Aalsmeer, Kudelstaart, Rijsenhout en Amstelveen Westwijk
pagina’s 24 stuks
formaat A4 full colour
Verspreiding: week 20 – vanaf 14 mei 2018
Redactie, fotografie en coördinatie: Aalsmeer Vandaag
Opmaak en printen: Multi Supplies

Adverteren of meer informatie ontvangen? Vraag de mogelijkheden op bij Ilse Zethof (06-53660262). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook sponsor worden?

Interesse om ook een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement (financieel of met een dienst)?

Stuur dan een mail naar info@downtownophelia.nl. Of bel met Ilse Zethof (06-53660262)

Wilt u alvast een bedrag overmaken? Dat kan op rekeningnummer NL89 RABO 0315 5591 44  tnv Stichting DownTown Ophelia.

Bij voorbaat bedankt!

Onderstaande sponsors werkten mee aan DownTown Ophelia 2018:

Ophelialaan
Ophelialaan
Stichting Oranjecomité Aalsmeer
Radio Aalsmeer
Verkuyl-Doelen
Cor Millenaar
Gemeente Aalsmeer
Geert Labordus - Notaris
Zethof Communicatie
Lab 35 | Aalsmeer.nu media en design
Jafrem Verhuur
Aalsmeer Vandaag
Mike Multi Foundation
Brandweer Aalsmeer