Woensdagavond 13 november vond de Slag om Aalsmeer plaats, een gezellig bedrijvenspel van de Lionsclub Aalsmeer en Lions Aalsmeer Ophelia. DownTown Ophelia mocht als lokaal goed doel maar liefst € 1700,- in ontvangst nemen. Als landelijk doel werden we gekoppeld aan Stichting de Upside van Down, die strijdt voor een positieve beeldvorming van mensen met Downsyndroom.

We mochten aan de gesponsorde tafel van Accuut Glashandel meedoen aan het spannende spel en werden zelfs nog 6e van de 23 deelnemende bedrijven en organisaties. Helemaal niet slecht, want sommige vragen waren best nog wel lastig. Van gereedschappen omschrijven en Indonesische gerechten en plantjes benoemen tot vragen over het Songfestival, straattaal en het weer.

Het werd een gezellige avond waar we ook aan alle deelnemers mochten vertellen waarom DownTown Ophelia zo belangrijk is in Aalsmeer. Bedankt alle deelnemers voor jullie bijdragen, Accuut Glashandel dat we jullie bedrijf mochten vertegenwoordigen in het spel en natuurlijk de beide Lionsclubs dat wij het lokale goede doel mochten zijn!