Tijdens DownTown Ophelia zal de Aalsmeerse zanger Danny Terp het publiek vermaken met optredens. Hij is ook de dagspreker en zorgt ervoor dat alles goed verloopt het podium.

De volkszanger is geen onbekende in het Nederlandstalige muzieklandschap en met zijn goede stem weet hij al snel de sfeer erin te brengen. Polonaises gegarandeerd. Hij treedt veel op en deed mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen.’ Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single “Zonder jou” gearrangeerd en geproduceerd heeft. Daarna volgde de singles “Jij bent de liefste”, “Un dos tres”, “Bara Bará Bere Berê” en “Stapelgek op jou”.

Sponsor Heerenlux

Het bedrijf Heerenlux BV, gevestigd in Aalsmeer en actief in de verf-, verfwaren- en behangbranche, is de sponsor van dit optreden. Zij zorgen ook voor het geluid en een geluidsman voor de gehele dag. Het geluid zal in handen zijn van FD Sound.

Naast de diverse nummers die Danny Terp ten gehore gaat brengen, wordt het publiek op 18 maart getrakteerd op diverse andere optredens. Zo zullen er dansoptredens zijn en beklimmen ook andere artiesten het podium in de Ophelialaan. Hierover later meer.