Het Meezingteam komt het evenement op 18 maart afsluiten met een spetterend optreden. Het entertainment-duo Marvin en Stefan begonnen jaren geleden als DJ’s en verzorgden toen karaoke-avonden voor jong en oud. Door het succes dat ze hadden wilden ze meer doen met hun grootste hobby en inmiddels zijn ze graag geziene gasten op menig groot feest en festival.

Ze zorgen ervoor dat iedereen lekker mee kan zingen met de bekendste Nederlandstalige hits waarbij vooral de feestnummers voorbij zullen komen. Als er ook nog eens opblaasbare microfoons in het publiek worden gegooid krijgen ze iedereen mee. Met een ruim assortiment aan gezellige meezingers wordt het zeker een feestje tussen 16.00 en 17.00 uur in de Ophelialaan.

Het wordt een interactief uurtje, want het duo betrekt het publiek altijd bij hun optreden. Ze schuwen niet om af en toe ook de echte microfoon voor iemands mond te duwen. En speciaal voor DownTown Ophelia mogen er verzoeknummers ingediend worden van te voren. Dus heb je een leuke meezinghit die je graag wilt horen die dag en waarbij je misschien zelfs mee wilt zingen? Laat het ons weten via Facebook of via de mail: info@downtownophelia.nl.

Bekijk hier alvast een filmpje van het Meezingteam. Polonaises in de Ophelialaan gegarandeerd!