Met heel veel pijn in ons hart heeft ook het bestuur van Stichting DownTown Ophelia moeten besluiten ons jaarlijkse evenement ‘met een boodschap’, dat gepland stond voor zaterdag 13 juni, voor 2020 te annuleren.

De voorbereidingen en sponsorwerving konden geen doorgang meer vinden en de situatie is nog te onzeker. Het bestuur heeft lang met deze beslissing gewacht in de hoop dat er nog mogelijkheden zouden komen. Maar helaas, dit is nu het verstandigste.

We realiseren ons dat velen uitkeken naar 13 juni en dat komt, na zoveel andere leuke evenementen, nu te vervallen. Wij hadden ons er ook zo op verheugd om van deze vierde editie weer een groot feest te maken en deze bijzondere doelgroep in het zonnetje te zetten in de winkels, op de braderie, in de horeca, bij de kappers en natuurlijk op straat en op het podium.

Maar we vergeten ze zeker niet. De ondernemers uit de Ophelialaan bieden ze samen met de Jij & Ik Cadeauwinkel de mogelijkheid om na de crisis weer op veel plekken aan de slag te gaan. En we beloven dat we ons hard blijven maken om te laten zien dat ook zij kansen moeten krijgen op de arbeidsmarkt.

Sterkte in deze tijd en we hopen dat we iedereen gezond en wel snel weer kunnen zien!